Over Ons

Als dochter van een interieurarchitect is haar liefde voor de binnenkant van huizen geen verrassing. Na haar studies gaat ze dan ook aan de slag in het familiebedrijf. Twintig jaar later, in 2006, slaat ze haar vleugels uit en begint ze met Het Fraeye Huis.

 

 

Waar staat Het Fraeye Huis voor

 

Een huis weerspiegelt wie u bent, het is een plek waar u kunt thuiskomen. Het Fraeye Huis wil mee vorm geven aan de wereld waarin u leeft. In Het Fraeye Huis combineren we vakmanschap en creativiteit. Wij gaan voortdurend met u in dialoog.

Hoe u leeft, wat u doet, wat u mooi vindt: dit geeft richting aan ons werk. Door ruimte, licht, kleur en materialen te modelleren naar uw leven, vertaalt Het Fraeye Huis uw dromen en wensen in duurzame, haalbare voorstellen die rekening houden met uw smaak en uw budget.

 

Hoe werkt Het Fraeye Huis

 

Dienstverlening op maat

Hebt u advies nodig? Wilt u hulp bij een verbouwing en toch zelf de handen uit de mouwen steken? Laat u liever de hele klus over aan experten? U bepaalt wat u nodig hebt, Het Fraeye Huis adviseert en assisteert u, van kleurgebruik tot keukeninrichting, van verlichting tot kunstobjecten, van het ideale bankstel tot de hele verbouwing. Het Fraeye Huis is uw aanspreekpunt: wij volgen de werken, de timing en de kwaliteitscontrole op.

Netwerk aan experten

Wij werken samen met architecten en aannemers en beschikken over een uitgebreid netwerk van ervaren vaklui. Wij weten voor elk van uw interieurwensen precies wie het best de klus voor u kan klaren. U kunt blijvend gebruik maken van dit netwerk voor andere (snel)klussen. We kennen de beste en meest inspirerende winkeladresjes en kunsthandels. We kunnen die samen bezoeken of we kunnen dat voor u doen.